SEMESTER

Nu har vi landat hemma efter några mysiga dagar på Öland med familjen! Vi har tältat på Böda Sand med barnen, svärbarnet och 6 av 7 hundar (Allis som inte är riktigt pigg har istället tagits väl om hand av Cathrines mamma). Barnen har solat och badat, kört segway och crosscart, vi har slappat och njutit av härligt sommarväder och att bara vara alla tillsammans!
 
Japp, det går alldeles utmärkt att campa med sex hundar (varav fyra rottisar)! Vår tältplats låg mitt i smeten på en så gott som fullsatt camping men ingen har störts av eller ens lagt märke till att vi hade så många hundar med oss om de inte sett oss. Hundarna har alla med sin sunda och trevliga mentalitet varit ypperliga representanter för sin ras och skött sig utmärkt, även när flocken två gånger blev påhoppad av en lös ilsken och väldigt otrevlig terrier (Tess t o m biten) hanterade de detta på högst önskvärt sätt genom att lita på att vi tvåbenta familjemedlemmar löser sådana situationer. Vi är så stolta över alla hundarna!
 
För oss är det självklart att hela familjen åker på semester, även de fyrbenta om vi anser att de har något utbyte av resan vilket de verkligen har haft då Böda har en jättefin hundstrand och campingen är utrustad med ett bra duschrum för hundarna att tvätta av saltvattnet. Lille Fjun har med sitt nyfikna och självklara sätt förstås gjort stor succé var han än satt sin tass, en rolig liten gosse, det där! Sammanfattningsvis en riktigt bra semester, hoppas bara att vi lyckades ducka TV-teamet...
 
Kvällspromenad på stranden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0