Flickorna

Så klart undrar ni säkert hur det har gått för våra båda tjejer som flyttat hemifrån, Yenna och Tin Tin, så nu är det dax för en rapport. Tin bor ju nu hos några av våra bästa vänner, de har haft en rottistik förut och i familjen finns förutom Tin också cairnterriern Raffe och katten Herman som båda snabbt blev kompis med Tin.

Vi firade Valborgsmässoafton med Tins familj och det var första gången vi hälsade på henne efter flytten för att hon skulle hinna "bo in sig" i sin nya familj innan vi träffades igen. Det var härligt att återse henne och hon trivs utmärkt i sitt nya hem. Flytten har gått fint, det tar ju förstås alltid längre tid för en äldre hund att anpassa sig efter en flytt än en liten valp men det mesta har fungerat bra och det märktes att hon har det gott.

Vi besökte även Yenna för ett tag sedan, hon bor idag hos Jörgens son Jacob på landet utanför Helsingborg. Det skulle från början vara ett tillfälligt besök men hon kommer sannolikt att stanna kvar där. Hon har ett härligt liv som passar henne jättebra tillsammans med Jacob och sin kompis katten Göran. Det var väldigt tydligt vid vårt besök att hon har det bra och älskar sitt "nya liv" som ensamhund. Visst blev hon glad när vi kom men när vi sa hej då ute vid bilen vände hon och gick tillbaka in, hon har alltså valt sitt hem! Granne med Jacob och Yenna bor Jörgens dotter Micela (de jobbar på samma gård) som har två hundar så kompisar saknas ju inte.


Simon, Jacob & Yenna

Visst är det svårt att fatta beslut om att släppa iväg sin hund, det är jobbigt att skiljas och det ligger mycket tankar under lång tid bakom besluten men ibland måste man se till vad som är bäst för hunden och vad som fungerar bäst för mej själv just här och nu... När man får återse tjejerna såhär glada och vet att de har det bra, då blir man varm i hjärtat och vet att beslutet varit helt rätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0