En känslosam dag

Igår blev en dag fylld av känslor. Vi började dagen med att städa bort vintern ur trädgården, krattade löv och gjorde fint hos våra älskade och saknade som vilar under träden. Trots saknaden, den lilla biten av ens hjärta som var och en tagit med sig, känns det ändå så fint att ha dem nära och tryggt att de har varandra. De har alla satt sina tassavtryck i våra liv på olika sätt och vi pratar ofta och mycket om dem. Att ta farväl av sina älskade vänner betyder inte att de är borta, de är ständigt närvarande i våra tankar och våra samtal och därför finns de också kvar hos oss. I morgon är det fem år sedan Gaia lämnade oss, fem långa år har gått men inte en enda dag passerar utan att hon finns i mina tankar och jag vet att hon, som den kloka och trygga ledare hon alltid varit, vakar över och tar hand om de andra. Vi säger aldrig "Hej då", vi säger "Vi ses"...


Gaia 970408-060412

På eftermiddagen åkte vi till familjen Djerf för att äta middag, det var ganska länge sedan vi träffades nu och därför också ett tag sedan vi såg Joss och Hector. Och vilken glädje det var att få återse dem! Joss som fyller 9 år i år ser fortfarande ut som en unghund, fin i kroppen och inte ett grått hårstrå på nosen. Hon far runt som hon alltid har gjort och de gråa hårstråna har hon nog snarare gett sin matte och husse under åren med sina ständiga påhitt, en helt underbar hund som har betytt mycket för vår avel. Det var verkligen härligt att se henne så pigg och fräsch!


Just Ask Davis "Joss" snart 9 år.

Vi hade Mossa med oss, Hector och hon fann varandra direkt och hade jättekul tillsammans. Det värmde gott i hjärtat att se även Hector, han är så lik sin pappa Dino som tyvärr lämnade sin familj för en kort tid sedan. Dino var en mycket speciell hund som för alltid har en viktig plats även hos oss och vi är så glada och tacksamma att vi fick möjligheten till en valpkull efter honom. Det blev verkligen känslomässig berg- och dalbana den här dagen men på kvällen somnade jag ändå med varmt hjärta. Och Mossa var faktiskt trött när vi körde hem, det händer inte särskilt ofta!


Mossa och Hector hade jätteroligt tillsammans!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Va fint skrivet. <32011-04-11 @ 11:48:00
Postat av: Sandra B

Fint <3

2011-04-11 @ 19:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0